Sinds maart 2022 hebben wij na 48 jaar de naam 'Duoplan Doetinchem architecten' te hebben gedragen, onze naam veranderd naar 'Plan architecten BV'. Vroeger was het ontwerpen én bouwen ons domein, maar sinds 1980 hebben wij ons toegespitst op alleen het ontwerpen. Met deze naamswijziging is nu de cirkel weer rond. De kwaliteit en gezichten achter de nieuwe naam zijn nog altijd hetzelfde gebleven. 
We zijn voor velen een vertrouwd adres, een allround architectenbureau, met expertise IN huis, zodat we in alle disciplines thuis zijn. Van particuliere verbouw, utiliteit, scholenbouw, sportcomplexen, nieuwbouw tot renovatieprojecten. Dat is een bewuste keuze, zodat wij onze visie waar kunnen maken: Wij willen onze klanten oprecht blij maken door een waardevolle en inspirerende leef- of werkomgeving te creëren. Dit kunnen wij alleen realiseren door zelf als bureau ook duurzaam, circulair en toekomstbestendig te zijn en te blijven! Dit doen we niet alleen door alle ontwikkelingen in de bouwwereld proactief te volgen, maar ook door ons eigen bureau te blijven vernieuwen! 
Neem gerust eens een kijkje bij onze projecten. Veel kijkplezier! En wellicht kunnen we wat voor u betekenen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Back to Top