'van carport tot publiek zwembad' 

De kracht van ons bureau is dat wij alle opgaven aanpakken en doen. Dit zorgt ervoor dat we op alle niveaus kunnen meedenken, van klein tot groot, van eenvoudig tot complex en van binnen naar buiten. Dit doen we met een grote betrokkenheid voor de klant.

Wij vinden het belangrijk dat we een verantwoord ontwerp realiseren. Hierbij kijken we naar het gebouw, de omgeving, de wensen en het budget. Klanten vinden onze korte lijnen, flexibiliteit, creativiteit en menselijke benadering erg prettig en dit zorgt ervoor dat ze ook terugkomen bij ons. Wij vinden het fijn dat dit gebeurt, het geeft een bevestiging van dat wat je doet, goed is.

Particulieren bouwen slechts een enkel maal in hun leven. Waarom dan kiezen voor een standaardproduct? U bent toch ook niet standaard? Daarom komt u bij ons!

Wij denken vaak buiten de kaders en dus aan oplossingen waar u verrast door zult zijn. Daarbij houden wij de kosten in de gaten, zodat er een optimum ontstaat tussen leefkwaliteit en het budget u hier voor over heeft.

U kunt gewoon bij ons binnen lopen voor een vrijblijvend gesprek. Ons kantoor is gevestigd in Innovatiecentrum 'de Steck' aan de Raadhuisstraat 25 te Doetinchem. Dit is ook een mooie gelegenheid om ons werk te bewonderen, want het is een ontwerp van onze hand. Misschien heeft u al gegevens, neemt u deze dan mee. Het eerste gesprek is altijd gratis.
Is er een klik en wilt u met ons verder, dan werken wij een offerte uit en weet u precies waar u aan toe bent. Alleen een schetsontwerp is mogelijk, maar meestal verzorgen wij het complete bouwproject, tot en met de oplevering.

Voor bedrijven vormen wij een betrouwbare en flexibele partner. Wij hebben oog voor de klant, maar misschien nog wel belangrijker, ook voor de klant van de klant. Door korte lijnen en het verder denken dan de vraag of het probleem, maar altijd vanuit een nuchtere realiteit, zijn wij al jaren de huisarchitect voor bedrijven zoals Rensa Nederland B.V. en Koops Vastgoed Holding N.V.

In de zorg zijn realiseren wij particuliere zorginitiatieven en werken wij regelmatig voor voor zorgorganisaties zoals Elver (voorheen Fatima), waar wij het zalencentrum "Banningshof" compleet hebben vernieuwd, maar ook een aantal woonzorgcomplexen hebben gerealiseerd en nog steeds mee bezig zijn. In het onderwijs zijn wij o.a. voor het Graafschap College actief en steunen wij actief thema's bij de basisscholen en Technasiums bij het Voortgezet Onderwijs. In de gemeente Doesburg hebben wij alle basisscholen gerenoveerd of omgebouwd naar IKC's en in Stadskanaal realiseren wij momenteel een fusiebasisschool met peuterspeelzaal voor 400 leerlingen.

Inmiddels hebben we ook een behoorlijke portfolio op het gebied van sport opgebouwd. Wat ooit begon met een aanbouw het publieke zwembad Rozengaarde in Doetinchem, mondde uit tot een grootscheepse vernieuwbouw van het gehele complex. Voor de voetbalclub DZC'68 wordt nu een grote sportaccommodatie  gebouwd, voor hockeyclub DHC een nieuwe clubaccommodatie en voor de korfbalclub Olympus'58 een vernieuwbouw van hun clubhuis. Ten slotte zijn wij voor de tennisclub in Doesburg bezig met het ontwerp voor een nieuw tenniscomplex op een nieuwe locatie.

Een waardige toevoeging op dit alles is de nieuwbouw van een crematorium in Zevenaar. Dus zoals u ziet, schuwen wij geen enkele opgave. Integendeel, het verbreedt steeds meer ons blikveld en het enthousiasme waar we elke opgave mee beginnen!

Wij zijn lokaal en sociaal betrokken, daarom zijn wij pro partner van Elver en zijn wij betrokken bij de Doetinchemse Uitdaging.
Back to Top