Duurzaam, circulair, toekomstbestendig!  
Waar je ook om je heen kijkt, je komt deze woorden tegen. Vaak in combinatie met mobiliteit en zeker in combinatie met bouwen! Het zijn geen modewoorden, maar de realiteit van de dag! Wij ons bij Duoplan Doetinchem Architecten daar echt van bewust! Iedere dag mogen wij via onze ontwerpen en bouwprojecten ons steentje bijdragen . Dat is heel mooi! We zijn voor velen een vertrouwd adres, een allround architectenbureau, met expertise IN huis, zodat we in alle disciplines thuis zijn. Van particuliere verbouw, utiliteit, scholenbouw, sportcomplexen, nieuwbouw tot renovatieprojecten. Dat is een bewuste keuze, zodat wij onze visie waar kunnen maken: Wij willen onze klanten oprecht blij maken door een waardevolle en inspirerende leef- of werkomgeving te creëren.
Dit kunnen wij alleen realiseren door zelf als bureau ook duurzaam, circulair en toekomstbestendig te zijn en te blijven! Dit doen we niet alleen door alle ontwikkelingen in de bouwwereld proactief te volgen, maar ook door ons eigen bureau te blijven vernieuwen!
Vol trots maken wij hiermee bekend, dat bij Duoplan Doetinchem Architecten per 1 januari 2018 Stephan Roelvink, architect, het nieuwe aanspreekpunt is.

“We zijn erg blij met deze stap, aldus Stephan Roelvink. Ik ben al sinds 2009 nauw verbonden met Duoplan en we hebben samen toegewerkt naar dit overdrachtsmoment. Het is een prachtig en gerenommeerd bureau waar ik me als architect al jaren als een vis in het water voel. De overname is een mooie nieuwe reis die we samen met het team aangaan. Het is essentieel, dat we als architectenbureau vóóruit blijven kijken. Onze kwaliteiten en creativiteit hebben zich in het verleden al ruimschoots bewezen, maar we willen ook in toekomst ons servicegerichte karakter behouden. We willen onze relaties blijvend laten ervaren, dat we een onmisbare schakel in het bouwproces zijn. Dat doen we door niet in standaard oplossingen te denken, maar door ons vol enthousiasme in te zetten voor onze relaties, of zoals wij het zien: onze partners. Dat kan alleen door als team te blijven werken aan duurzame en toekomstbestendige relaties. Daarmee kun je samen de meest mooie resultaten boeken.
En circulair, ja ook dat zijn we! En niet alleen via onze bouwprojecten! “Circulair” klinkt misschien een beetje vreemd als je het over een organisatie en mensen hebt, maar zo zien we het wel. We denken namelijk in oplossingen, waarbij we alle kennis van onze medewerkers bundelen. En vaak blijkt dan de kennis van een ‘oude rot in het vak’ onmisbaar. Bert Lamers, die Duoplan Doetinchem Architecten al ruim 40 jaar op de kaart heeft gezet blijft aan het bureau verbonden. Het team blijft zo echt in balans door de bundeling van creativiteit, ervaring, teamspirit en klantgerichtheid!
Wij zijn gevestigd in het innovatiecentrum “De Steck”, gesitueerd in de voormalige bibliotheek aan de Raadhuisstraat 25 te Doetinchem. Dit is een prachtige locatie waarin wij momenteel met veel enthousiasme werken.”


Hartelijke groeten namens team Duoplan Doetinchem Architecten,
Stephan Roelvink


Back to Top